Framtidsmuseet

Köpvillkor

OBS. I nuläget går det bra för privatpersoner att avboka fram till samma morgon som ni ska besöka Museum of the Future och få pengarna tillbaka. Skicka ett mejl till oss så tar vi hand om avbokningen så fort vi har möjlighet.

Följande villkor gäller vid köp från Svenska Upplevelsemuseer AB (Museum of the Future), 556702-0325. Genomfört köp innebär att du godkänner våra köpvillkor.

Betalning

Vi använder oss av Stripe för betalningar online. Du kan betala med Mastercard, VISA och American Express. Vi garanterar säkerheten i våra betalningsalternativ. För företagsbokningar erbjuds även fakturabetalning med 30 dagars tidsfrist.

Sen ankomst

Vid sen ankomst ges ingen ersättning, men du får givetvis komma in ändå. Om det närmar sig stängningsdags för museet går det också bra att boka om.

Skadade föremål

Om föremål går sönder till följd av vårdslöst handhavande förbehåller vi oss rätten att ta ut hela reparationsavgiften från kunden som åsamkat skadan. Om ett barn åsamkat skadan läggs ersättningsskyldigheten på personens föräldrar.

Presentkort

Om du skulle tappa bort eller få ditt presentkort stulet vill vi att du meddelar oss så snart som möjligt. Då kan vi lösa ett nytt presentkort åt dig.

Felaktig prissättning

Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.

Force Majeure

Händelser så som krig, naturkatastrof, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll ska hänföras till force majeure. Detta innebär att Svenska Upplevelsemuseer AB befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Av- och ombokningsregler vid abonnering av Museum of the Future:

Ni kan kostnadsfritt boka om fram till 48 timmar innan aktiviteten.
Vid avbokning gäller följande regler: Företag och grupper kan avboka kostnadsfritt fram till 7 dagar före besöket. Vid avbokning mellan 7 och 2 dagar innan tas en avgift på 20 % av bokningssumman ut. Vid avbokning inom 48 timmar innan besöket tas en avgift på 50 % av bokningssumman ut.

Abonnemangspriset står fast oavsett hur många som dyker upp.  

Vid sen ankomt försöker vi förlänga er besökstid i den mån det är möjligt för oss, men vi kan inte lämna några garantier.